Îi mulțumesc lui Mircea Ciocan că a ales să luăm împreună calea europeană a partidelor social-democrate, care așa funcționează în întreaga Europă pentru a susține problemele angajaților.

Politicile publice promovate de către PSD înseamnă creșterea veniturilor angajaților atât din mediul privat, cât și a angajaților care lucrează la stat. Am făcut acest lucru și îl vom face de fiecare dată, mai ales când primul ministru este atât de hotărât ca, la un moment dat în România, să vorbim despre impozitare progresivă, despre creșterea veniturilor românilor și mai ales despre aplicarea în legislația din România a principiului cine câștigă puțin plătește mai puțin la stat, iar cine câștigă mult plătește mai mult!

Prin acest protocol ne susținem reciproc, în sensul în care membrii PSD Maramureș vor susține inițiativele CNSLR Frăția atât la nivelul Consiliului Județean cât și în Parlamentul României, iar CNSLR Frăția va susține PSD pentru a-și atinge obiectivele politice și electorale! Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și