Însuși actorul a recunoscut că nu a fost vorba de un spectacol ci mai mult „o șuetă” cu publicul sighetean, spectatorii putând intra în dialog cu artistul pe parcursul spectacolului.

Sighetenii prezenți la eveniment au putut râde și plânge împreună cu artisul, care s-a destăinuit și a povestit diverse întâmplări din viața sa.

De remarcat că Florin Piersic a arătat în spectacol că este supărat pe primarul Sighetului, Ovidiu Nemeș, și că dacă ar fi sighetean nu ar vota cu dânsul. Nu cunoaștem motivul pentru care actorul a fost supărat pe Primar, însă cert este că Ovidiu Nemeș a lipsit de la eveniment.

După recital, Florin Piersic a acceptat invitația lansată de către Radio 4U FM și Galaxia FM pentru a intra în direct cu sighetenii. Emisiunea a durat mai bine de o oră, aceasta putând fi ascultată în reluare marți și vineri în acestă săptămână și, în curând, va putea fi accesată și înregistrarea ei de pe internet.

Îndrăgitul actor a promis că va mai reveni în Sighet în toamna acestui an, odată cu deschiderea stagiunii 2014/2015. Totodată Florin Piersic a ținut să mulțumească domnului Batin Laurențiu pentru că a făcut posibilă întâlnirea lui cu sighetenii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și