Auzind una ca asta, amorezul nu a putut trece pentru despărțire. S-a filmat cu telefonul, legat la gât, și i-a transmis un mesaj șocant iubitei în vârstă de numai 16 ani.

”Adio. Să știi că te-am iubit mult. Ai însemnat tot ce am avut mai mult pe lumea asta. Ai fost tu, fericirea mea care mi-ai adus fericire în viața asta. Și îmi pare rău că o trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult”.

Mesajul a fost trimis mai multor prieteni și cunoscuți. Aceștia au alertat autoritățile însă a fost mult prea târziu.

„Te-ai dus pe nedrept badea meu, nu știu de ce ai ales asta. Te am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, iubirea mea. Nu te voi uita toată viața mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni și nimic nu o să schimbe asta. Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieți mele”, sunt cuvintele fostei iubite ale tânărului, postate într-un mesaj pe Facebook.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 30 martie, la ora 09:44, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au fost sesizați de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că și-a găsit fiul spânzurat în locuința de domiciliu de pe strada Grănicerilor.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 21 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme vizibile de violențe.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și