Avocatul lui Becali a explicat că obiceiul macedonenilor este ca, de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere. Mai mult, el a precizat că Gigi Becali este dispus să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciar.

Cererea de permisie a lui Gigi Becali a fost depusă vineri şi urmeză ca membrii comisiei de disciplină să stabiliească mâine dacă îi vor permite să meargă acasă în funcţie de purtarea acestuia.

Pe 19 iunie, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti.

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, când a primit verdictul de trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

Pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și