Ulterior, in fata camerelor de luat vederi Talos a comentat foarte scurt ascensiunea sa fulminanta la varful PNL Baia Mare, dovedindu-se extrem de emotionat chiar daca ii era pregatit din timp succesul. “Intr-adevar este o miza mare. Sper ca o sa fac fata cu brio functiei si sa facem in PNL Baia Mare o figura buna in viitoarele alegeri europarlamentare si prezidentiale”, a spus acesta.

Echipa din Biroul Politic local a fost si ea pregatita dinaintea votului, numeroase nume fiind, asemeni lui Talos, proaspat scoase din anonimat. Chiar daca pe buletine figurau 34 de persoane inscrise pentru cele 16 functii disponibile si pentru cele cinci de supleant, perdantii au stiut din start ca au intrat intr-o batalie fara sorti de izbanda pentru cei din echipa pusa pe liber in luna februarie.

Numarul de voturi strans si contabilizat aseara, in cadru festiv, i-a plasat ca vicepresedinti pe Radu Cosma, Ioan Marincas, Rita Alb, Ioan Ceterchi si Danut Moldovan, dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al organizatiei judetene Ioan Beuca. Tot acesta a mentionat ca intre membrii din Biroul Politic al PNL Baia Mare se mai numara: Adalbert Mehes, Tiberiu Moldovan, Maria Iulia Muresan, Dan Stef, Gheorghe Stan, Ileana Matei, Radu Valean, Anca Cornea, Florin Bozantan, Marcel Belbe si Cristian Hicea.

Surse interne sustin ca toti acestia au fost agreati de tandemul Stroe-Hoban, care l-a impins in fata si pe Gratian Talos si care urmeaza sa preia puterea in organizatia judeteana in 22 iunie, cand sunt anuntate noi alegeri interne. Aceleasi surse spun ca ministrul de Interne si-a pregatit atent revenirea in Maramures si ca asteapta ca intreaga filiala sa ii fie pusa la picioare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și