„Nimeni de la Primărie nu vine să vadă ce este la noi. Vin doar când este campanie politică. După aceea nu-i mai vezi pe la noi. Tot iese apa din canal . Mai rău este pe timp de iarnă, când apa îngheață și se pot întâmpla accidente”, a spus Maria Pop.

“Toată lucrarea de canalizare a fost făcută în bătaie de joc. Au fost folosite țevi de 40, care nu sunt potrivite unei zone aflată pe versanți, aici trebuiau folosite țevi de 80. Au tot venit niște ingineri, s-au uitat, au plecat, dar cu atât am rămas. Cei de la primărie cunosc acest aspect, dar nu au făcut nimic”, a spus Ilie Pop.

“Pe lângă proiectarea și executarea defectuoasă a canalizării și cu sistemul de alimentare cu apă a zonei s-a procedat pe dos. În pofida faptului că avem o sursă de apă suficientă și de o calitate foarte bună, situată pe înălțimi, s-a preferat aducerea apei de jos. Suntem de râsul lumii. În loc să vină apa prin cădere, este pompată în sus. Se cheltuie foarte mult pentru acest lucru. Sperăm ca problemele noastre să se rezolve”, a spus Gheorghe Grigor.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și