După obținerea titlului de vice campioană națională și calificarea în preliminariile Champions League, clubul băimărean a făcut mai multe transferuri, pentru ca visul de a evolua în grupele Ligii Campionilor să devină realitate.

Gabriella Szucs, primul transfer. Unguroaica în vârstă de 28 de ani, care evoluează în acest moment la HC Zalău,a semnat cu gruparea din Baia Mare pe 3 sezoane. Gabriella Szucs a mai evoluat în cariera sa la echipe precum: DVSC Forum Debrecen (Ungaria) și CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă cu care a reușit să joace finala Champions League, în sezonul 2009/2010.

Al doilea transfer efectuat de HCM Baia Mare este Luciana Andreea Marin, coordonatorul de joc al formației HCM Roman. În vârstă de 24 de ani, Luciana Marin are deja câteva convocări la lotul național.O altă veste bună pentru HCM Baia Mare este că extrema dreaptă, Aneta Pîrvut și-a prelungit și ea contractul cu Baia Mare, pe încă 3 sezoane.

Există zvonuri cum că Gabriela Mihalschi, interul stânga de la CSM București și Camelia Balint-Hote, extrema stânga de la AS Corona Brașov ar fi semnat și ele cu HCM Baia Mare, însă nimic nu este oficial.

Astfel, gruparea maramureșeană va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, turneu ce se va desfășura în luna Septembrie a acestui an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și