Astăzi se formează un nou sextil pe cer, de această dată între Marte din zodia Vărsător și Mercur din Berbec. Acest context astrologic ne aduce forță mentală, idei îndrăznețe și curaj în exprimarea lor, dar și putere de convingere.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Marte este guvernatorul tău și Mercur se află în zodia ta, prin urmare ești foarte bine susținut în comunicare. Vei ști ce să spui și cum să o faci astfel încât să atragi atenția tuturor, dar ai grijă la tendința de a vorbi prea mult și de a nu asculta. Poți fi mai irascibil.

Horoscop zilnic Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale, iar Mercur este planeta care-ți guvernează iubirea, prin urmare poți rezolva neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață. Totodat, te bucuri de susținerea acestuia în atingerea unor obiective. Profesional, ai toate șansele să te faci remarcat într-un context de care te temeai.

Horoscop zilnic Gemeni

Poziția lui Marte te susține să iei o decizie importantă legată de o călătorie sau un curs. Poți chiar să te implici într-un nou proiect care să îți aducă satisfacție și popularitate. Dat fiind că Mercur îți este guvernator, azi ai parte de un surplus de energie și îți poți face planuri de viitor îndrăznețe.

Horoscop zilnic Rac

Nu te teme să-ți exprimi ideile. Fii îndrăzneț și poartă acele discuții cu superiorii sau partenerii de afaceri de care te temi. Vei vedea că rezultatele vor fi în favoarea ta. Poți găsi o soluție avantajoasă care să te ajute să nu mai pierzi resurse inutil și să lucrezi cu plăcere.

Horoscop zilnic Leu

Marte este în sectorul relațiilr tale și te poate face mai conflictul cu partenerul. Totuși, vei ști cum să pui problema în cuplu sau într-o negociere profesională astfel încât să obții ceea ce-ți dorești. Ai putere de convingere și poți ajunge ușor la o înțelegere cu ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Cum Mercur, guvernatorul tău, ese susținut de Marte, azi te vei bucura de mai multă energie. Poți rezolva rapid sarcinile pe care le ai în program, însă ține cont că vei depune destul de mult efort și seara te poți simți extenuat.

Horoscop zilnic Balanță

Marte, din ipostaza de guvernator al relațiilor, împreună cu Mercur aflat chiar în acest sector, te susțin să întâlnești o persoană cu care să te simți în largul tău și de care să te îndrăgostești. Și în cuplu te bucuri de o comunicare excepțională și ajungi la viziuni comune cu partenerul.

Horoscop zilnic Scorpion

Deși ești mai agitat pe interior, dat fiind că Marte este guvernatorul tău, azi vei comunica destul de bine cu cei din jur și poi ajunge mai ușor la acorduri comune. În familie rezolvi rapid controversele, iar la locul de muncă vei câștiga dezbaterile.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte, guvernatorul iubirii tale, cu Mercur, guvernatorul relațiilor, aflat în sectorul iubirii te pot susține să te îndrăgostești. Poate fi vorba chiar de o persoană din grupul de prieteni cu care comunici impecabil. Și în cuplu te bucuri de mai multă înțelegere și sinceritate. Profesional, ai succes în negocieri.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca astăzi să scoți niște bani din buzunar mai ales pentru casă sau familie sau să clarifici un comision, niște condiții salariale. Posibil și să te preocupi de situații financiare, de bunuri patrimoniale, de rezolvarea unui context care vizează actele unei case.

Horoscop zilnic Vărsător

Marte se afkă în zodia ta și îți aduce energie, voință și o putere de convingere foarte mare asupra celor din jur. Acest aspect te ajută în negocieri, dar și să iei decizii importante. Posibile discuții legate de o călătorie sau de o relație sentimentală.

Horoscop zilnic Pești

Trecutul te poate agita și astăzi, mai ales într-un dialog cu partenerul de viață. Poți fi căutat de persoane cu care credeai că ai încheiat socotelile. Unii nativi pot lua decizii financiare îndrăznețe după multe frământări și negocieri. Nu este exclus să fie vorba și de niște pierderi financiare.


Preluare: gandul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și