Centrul Județean de Coordonare și Conducere are centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

- 41594 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 582 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 4468 pacienți vindecați și externați din spital;
- 220 pacienți internați în spital;
- 16 pacienți internați la ATI, șase pacienți sunt intubați;
- 13018 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 875 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 108152 teste efectuate până în prezent;
- 6317 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 1634 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 62 de misiuni. Cele 68 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 23 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 agenți economici.Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuala. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 260 teste RT- PCR, respectiv 1553 teste rapide/antigen.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și