Potrivit rapoartelor poliţiei elveţiene, citate de Blick, între un bărbat român şi un cetăţean elveţian a izbucnit un conflict spontan pe peronul gării din Basel. Românul ar fi fost îmbrăcat ca o femeie, susţin jurnaliştii elveţieni. La scurt timpul după izbucnirea scandalului, românul a scos un cuţit şi l-a rănit pe cetăţeanul elveţian. În sprijinul acestuia a sărit prietena lui, dar şi femeia a fost rănită cu aceeaşi armă.

Răniţii au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la cel mai apropiat spital, iar în prezent viaţa lor nu este pusă în pericol. Imediat după producerea atacului, cetăţeanul român în vârstă de 37 de ani a încercat să fugă din Elveţia. A fost însă reţinut de vameşii elveţieni.

Acum, anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate detaliile pentru a încerca să refacă întreaga scenă a atacului şi a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incident. De asemenea, poliţia elveţiană a pus la dispoziţie şi un număr de telefon unde sunt rugaţi să sune toţi cei care au fost martori la scena violentă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și