În cădere, unul dintre fire i-a eletrocutat pe cei doi muncitori. În acest moment trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Maramureș sunt la fața loculiui. Medicii îi resuscitează pe cei doi muncitori.

Totodată, mai multe echipaje ale poliției au ajuns la fața locului.

La fața locului un echipaj al Ambulanței au declarat decesul unuia dintre muncitori. Pe cel de-al doilea muncitor în vârstă de 59 ani au reușit să îl resusciteze, l-au intubat și au pornit cu el spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. A fost internat direct pe Anestezie Terapie Intensiva.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 04 martie, la ora 11.15, polițiștii din Groși au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Cătălina a avut loc un accident de muncă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, a executat lucrări de construcție a unui imobil și în timp ce manipula brațul pompei de beton de pe o autoutilitară, a atins și rupt cablurile de electricitate amplasate pe stâlpii din beton aflați în vecinătatea imobilului.

În urma evenimentului, bărbatul de 59 de ani și un bărbat de 42 de ani, au fost resuscitați la fața locului.

Bărbatul de 59 de ani a fost stabilizat de către un echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș ulterior fiind transportat la spital în vedea acordării de îngrijiri medicale.

În cazul celui de-al doilea bărbat a fost declarat decesul la fața locului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii accidentului și luării măsurilor legale care se impun.


Preluare: eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și