Conform vasiledale.ro, indivizi necunoscuți au pătruns în casă în timpul nopții și au furat banii care-i țineau ascunși într-un dulap ce era ferecat cu un lacăt.

Cei doi soți în vârstă de 68 ani, respectiv 74 ani, dormeau într-un alt imobil alăturat de pe strada Zimbrului din Vișeu de Sus iar hoții au intrat în imobilul în care își țineau banii pe un geam pe care l-au forțat. Hoții au răvășit întreaga casă și pe lângă bani au furat și câteva kilograme de slănină din cămară.

Bătrânii au povestit că în urmă cu o săptămân în zona respectivă și-au făcut apariția mai mulți indivizi cu un autovehicul de teren care au pus numeroase întrebări despre aparținători (care unde este și unde lucrează). Cel mai probabil hoții își pregăteau terenul înainte de a comite infracțiunea asigurându-se că nu mai e nimeni în zonă pentru a interveni.

Ce spune IPJ Maramureș

La ora 07.32, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 49 de ani, din Arad, prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în imobilul de domiciliu al mamei sale, de unde au sustras o sumă de bani.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că, azi noapte, persoane necunoscute ar fi intrat în imobil prin forțarea unui geam și ar fi sustras 6.000 de lei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și