Conform vasiledale.ro, un tânăr care are fi purtat o cagulă pe faţă şi care conducea un autovehicul de teren a oprit în zona respectivă şi s-a năpustit asupra ei. Aparent fără niciun motiv. A lovit-o peste braţe, corp şi spate cu un bici, după care s-a urcat la volan şi a dispărut.

Minora a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de poliţie a ajuns imediat la faţa locului. Fata a povestit ce a păţit şi în scurt timp a fost identificat şi autorul. Este vorba de un tânăr de 18 ani din Câmpulung la Tisa cu care fata ar fi avut în trecut mai multe divergenţe. Tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. De cealaltă parte, fata, deşi iniţial,a refuzat transportul la spital, a fost internată după câteva ore la Spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 8 iulie a.c., la ora 07.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați de către o tânără, de 17 ani, din Câmpulung la Tisa, despre faptul că, în timp ce se afla într-o stație de autobuz a fost agresată fizic.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată și persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 18 ani, care, pe fondul unui conflict spontan și a unor divergențe din trecut, ar fi agresat-o fizic pe tânără în zona mâinilor și a spatelui.

Persoana vătămată a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și