Conform informaţiilor colegilor de la vasiledale.ro, un echipaj al Poliţiei de Frontieră a efectuat semnale de oprire a unui autoturism de teren, doar că cel de la volan şi-a continuat deplasarea. S-a trecut la urmărirea vehiculului, iar după aproximativ 7 km maşina a fost găsită abandonată, iar conducătorul auto dispărut în noapte. În timpul urmării în trafic frontieriştii au efectuat mai multe focuri de armă în direcţia maşinii.

În portbagaj au fost găsite urme de sânge, cel mai probabil de la un vânat braconat. Maşina respectivă, spun sursele noastre, aparţine unui agent de poliţie de la Poliţia oraşului Săliştea de Sus. Aceleaşi surse spun că abia în această dimineaţă agentul de poliţie a reclamat furtul autovehiculului.


ACTUALIZARE – ITF Maramureş

Oana Pârcălab, purtător de cuvânt IPTF Maramureş, ne-a comunicat că în noaptea respectiv a avut loc o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Vehiculul, un Nissan Patrol, nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, iar în timpul urmăririi au fost efectuate mai multe focuri de armă înspre pneuri, fără succes însă. Maşina a părăsit partea carosabilă continuându-şi deplasarea pe un teren accidentat. Echipajul poliţiei de frontieră nu a reuşit urmărirea în aceste condiţii. Maşina de teren a fost găsită în cele din urmă abandonată la marginea unei păduri din apropierea limitei cu judeţul Bistriţa-Năsăud, pe dealul Ştefăniţei.

“Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti”, mai spune Oana Pârcălab.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și