Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, joi, în Cimitirul Ghencea, acolo unde sunt îngropaţi şi părinţii săi. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fondatorului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost depus marți la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, în prezența familiei și apropiaților.

Sute de oameni s-au adunat la biserica unde a fost depus tribunul. Lăcaşul de cult a fost încărcat cu coroane de flori. Cortegiul funerar a plecat în jurul orei 10.00 spre cimitirul Ghencea, acolo unde Vadim a fost înmormântat cu onoruri militare, în prezenţa a 16 preoţi.

Incidentele nu au lipsit de la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Vadim nu încăpea în cavou, astfel că a fost nevoie de spargerea pereţilor pentru a se lărgi marginile.

"E de vină oarecum mama, pentru că ne-a făcut mai mari. Corneliu a fost un om foarte mare, înalt şi voinic şi n-am putut să luăm un coşciug normal, l-am luat pe cel mai mare. Am fost asiguraţi că l-au măsurat. Şi groparii de 3 ori au măsurat distanţele şi au zis că intră perfect. Măsurarea nu a fost prea bună, a fost nevoie să dea o bordură la o parte", a spus Marcu Tudor, fratele lui Vadim Tudor.

Mai mult, în timpul slujbei de înmormântare un bărbat a leşinat.


Preluare: RomaniaTV.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și