Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 2 l/mp la Vf. Iezer.Vantul a suflat slab moderat cu intensificari izolate in zona montana inalta de pana la 40 km/h la Vf Iezer. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 10 grade la Baia Mare, Ocna Sugatag, Targu Lapus si 12 grade la Sighetu Marmatiei.

In zona montana s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Borsa, 1 grad. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice in judet este curat si umed. Ploua in nordul si vestul judetului. Nu s-a actionat cu material antiderapant pe sectoarele de drumuri nationale.

Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu doua utilaje si sase tone de material antiderpant pe DJ109F si DJ184, la Cavnic. Sunt asigurate utilitatile. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste.

Vizibilitatea in trafic este buna. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost in scadere. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalt si masoara pana la 12 cm la Vf. Iezer.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -2 grade la Vf. Iezer, 1 grad in Pasul Prislop, 3 grade in Pasul Gutai, 4 grade la Borsa, Ocna Sugatag, Cavnic si Targu Lapus, 5 grade la Sighetu Marmatiei, Baia Sprie, Baia Mare, Seini, Somcuta Mare, 6 grade la Viseu de Sus.

Vremea va fi astazi in judet mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Izolat va ploua slab, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 13 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și