Temperatura maxima, a fost cuprinsa intre 11 grade la Ocna Sugatag si 13 grade in Baia Mare. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -2 grade.

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial uscat la deal si la munte, respectiv curat si uscat la ses. Pe sectoarele de drumuri nationale s-a actionat cu un utilaj si cinci tone de material antiderapant pe DN18, la Borsa, in Pasul Prislop. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu doua utilaje si s-au imprastiat 12 tone de material antiderapant pe DJ184 si 109F.Cerul este partial acoperit.

Nu se inregistreaza precipitatii, vant linistit. Vizibilitatea in trafic este buna. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masoara pana la 10 cm la Vf. Iezer.

Valori ale temperaturii aerului la acesta ora: -4 grade la Vf. Iezer, -1 grad la Targu Lapus, 0 grade in Pasul Prislop, 1 grad in Pasul Gutai, 2 grade la Sighetu Marmatiei si Cavnic, 3 grade la Borsa si Viseu de Sus, 4 grade la Ocna Sugatag si Baia Mare, Seini si Somcuta Mare. Vremea va fi astazi in judet in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros, indeosebi in cursul zilei cand pe arii extinse va ploua.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Local cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta, iar in zonele joase pe arii mai restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9 grade, iar cele minime intre 4 si 6 grade. Dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și