Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 9.2 l/mp, la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 43 km/h, la Vf. Iezer, spulberand zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 6 grade la Ocna Sugatag si 9 grade la Baia Mare.

In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus, 1 grad. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de ses, respectiv curat si umed in rest. Cer acoperit.

Ploua, izolat in judet.Vant linistit, vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri pe DN18, in Pasul Prislop. Sectia de drumuri nationale a actionat cu un utilaj si s-au raspandit sase tone de material antiderapant pe DN18, la Borsa. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu doua utilaje si s-au imprastiat 23 tone de material antiderapant.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Strat de zapada se gaseste doar in zona montana si masoara 13 cm la Vf.Iezer si 3 cm la Baiut.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -2 grade la Vf. Iezer, 0 grade in Pasul Prislop, 2 grade in Pasul Gutai, 3 grade la Borsa si Cavnic, 4 grade la Viseu de Sus si Ocna Sugatag, 5 grade la Sighetu Marmatiei si Targu Lapus, 6 grade in Baia Mare, Baia Sprie, Seini si Somcuta Mare.

Se semnaleaza ceata in zona localitatilor Baia Mare, Seini si Baia Sprie. Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi in cursul zilei, pe arii extinse va ploua. La munte vor fi precipitatii mixte, iar in zona inalta vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade, iar cele minime intre 0 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și