Man A. a fost plecat în Italia o perioadă. S-a întors în România și s-a angajat la o firmă de catering. Patronul firmei ne-a declarat în exclusivitate faptul că tânărul era foarte harnic o perioadă.

Apoi ar fi început să se comporte ”ciudat”. A reușit ”performanța” de a accidenta trei autoturisme ale firmei (un autoturism distrus complet iar alte două avariate). Totodată a fost implicat într-un alt accident rutier în care și-a distrus și mașina personală, suferind și răni grave. A stat aproape două luni cu un picior în ghips.

În 29 aprilie 2020 a provocat un carambol pe Dealul Dura din Baia Mare, în care a distrus complet două autoturisme (mașina firmei și o Dacia Duster) și avariat o a treia.

Să mai spunem și faptul că în urmă cu o săptămâna a mers la firmă și a anunțat că își dă demisia pentru că vrea să plece în Anglia. Și-a cerut și salariul pe două săptămâni lucrate.

Sursele din rândul anchetatorilor ne-a precizat faptul că rezultatul probelor de sânge este gata. Pe lângă faptul că au fost găsite urme de cocaină, testul a indicat și consum de cannabis.

Șoferul vinovat de accident a fost prezentat în această dimineață în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot în această dimineață, judecătorii au admis propunerea procurorilor, astfel că bărbatul își va petrece următoarea lună în arestul Poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și