Reporter:-Cum este să fi jurnalist la ȘTIRI MONDENE și cum ai reușit să colaborezi cu anumite vedete? Vasile VLAD:- Meseria de jurnalist este o meserie foarte frumoasă care presupune multă muncă. Numai prin muncă ies mari realizări.Realizarea unui material de presă presupune multă răbdare, scris corect, acuratețe etc. Ca jurnalist trebuie să particip la diferite evenimente și să relatez în mod real ce a avut loc. Redactând diverse materiale despre anumite subiecte culturale, politice sau simple opinii am ajuns să colaborez cu mari vedete din showbitz, scriind materiale mondene care mi-au adus succes. Printre cei cu care am colaborat sunt: Roxana Chiriţă, Alex de la Caracal, Ovidiu Peica, Gabi Zaharia, Camelia Grozav,

Alina Maria Pop, etc.-De când ți-ai început activitatea la ȘTIRI MONDENE? Câte vizualizări ai pe un material ? Mi-am început activitatea la ȘTIRI MONDENE încă din ultimul an de facultate. Îmi place ceea ce fac, mă strădui să iasă totul perfect, încât răsplata să fie pe măsură. Am o audiență destul de bună la materialele pe care le fac sunt apreciat de artiști. Unele persoane sunt invidioase pentru că scriu în presă și mă afirm cu multe dar nu prea dau mare importanță. Nu trebuie să pui la inimă toate răutățile.
-De când colaborezi cu vedete, ai vedetă preferată care o apreciezi? Suzana și Daciana Vlad sunt 2 interprete de muzică populară care le apreciez. Ele sunt din localitatatea mea natală, au un mare succes. Au apărut pe la multe televiziuni, posturi de radio, ziare.
Din lumea muzicii de petrecere, lăutărești o apreciez pe Carmen de la Sălciua, Alex de la Caracal, Irina Lepa, Narcisa Moisa, Raluca Drăgoi, etc.-Te-ai gândit să și participi la emisiuni la TV pe divese teme mondene? 

Da, numai că în Maramureș nu am posibilitatea aceasta. Baia Mare este un oraș cu mai puține posibilități, nu poți face mare lucru aici. Doar la Orizont Tv sau TL+ Maramureș sunt ceva emisiuni de folclor.Dacă nu ai relații sau nu te cunoști cu cineva nu ești invitat. Sper să am ocazia să fiu chemat la ceva emisiuni de foclor sau mondene cu vedete. La Cancan, Libertatea sau Acces Direct explodează audiența.-Ce surprize mai ai pentru cei care te citesc, urmăresc pe acel portal de știri?
Până când o să fiu chemat pe la televiziuni o sau o să lucrez la ceva televiziune, o să îmi continui activitatea la ȘTIRI MONDENE, o să îl dezvolt. Așteptăm vedetele să vină în continuare la noi.Am să fac materiale și VIDEO pentru public. O să-mi achiziționez o cameră de filmat profesională. Cadrelele filmate trebuie să fie editate printr-un program specializat.Cadrele trebuie să montate așa încât să fie o poveste .-
Înafară de meseria de jurnalist cu ce te mai ocupi? Ce faci în timpul liber?

Pe lângă meseria de jurnalist sunt student masterand la Drepturile Omului anul I la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare. În paralel urmez și cursurile modului pshiopedagogic nivel II. În timpul liber îmi place să ies prin oraș, să citesc o carte, sau să ascult muzică. -Ce ne poți spune despre acest masterat care îl faci? Ce ai învățat din acest masterat? Masteratul de Drepturile omului este unicul masterat din țară, aci sunt cei mai buni profesori, care sunt dedicați meserii lor. Anul trecut prin decembrie, masteratul de Drepturile Omului a organizat un Workshop deosebit care se intitulează"Realități istorice relevante pentru încălcarea drepturilor omului în România comunistă". De când sunt la acest masterat am învățat multe lucruri și anume: Despre Declarația Universală a Drepturilor
Omului, despre anumite drepturi și libertăți precum: Dreptul la muncă, Dreptul la viață, libertatea de exprimare și opinie, Dreptul la educație etc. - Ce poți să îmi spui despre localitatatea natală, locul unde ai crescut? Săliștea de Sus este o localitate plină de tradiții de obiceiuri, legende. Județul Maramureș este plin de frumuseți, multe biserici, are o istorie bogată. Aici o să sărbătoresc Paștele alături de familile și de cei dragi. Anul 2020 este un an dificil, cu acest virus, anul acesta va fi un Paște deosebit pentru toți. Sperăm să trecem cu bine și peste asta. Hristos a Înviat și sărbători frumoase la toți alături de cei dragi. -Vă mulțumesc frumos!!! - Mulțumesc și eu, numai bine la toți!( FOTO)

https://www.stirioradea.net/interviu-vasile-vlad-un-tanar-talentat-din-localitatea-maramuresana-salistea-de-sus-1585.html?fbclid=IwAR1N8T98KpxjhyNPze0w2jufGZTPGPxtCAB6knccsyKGzsuupISWD6EjwF8.

Interviu- Vasile Vlad un tânăr talentat din localitatea maramureșană Săliștea de Sus care îmbină foarte bine meseria de jurnalist cu viața de student la Drepturile Omului- Acesta colaborează cu mari vedete din showbiz

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și