Cei care doresc să participe la concursuri sunt rugați să trimită lucrările respectând prevederile din regulament. Regulamentul și talonul de participare pentru fiecare concurs se regăsesc pe site-ul www.aor.cosr.ro, la secțiunea Activități sau pe site-ul www.cosr.ro.

Termenele limită de transmitere a lucrărilor sunt:

· Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play”, până la data de 22 octombrie 2021, inclusiv.

· Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” până la data de 1 noiembrie 2021, inclusiv.

Jurizările lucrărilor vor avea loc în luna noiembrie, iar anunțarea câștigătorilor pentru cele două concursuri naționale se va realiza online.

Se vor acorda premii constând în cărți, materiale de pictură și albume de artă.

Premiile vor fi trimise câștigătorilor prin intermediul unei firme de curierat.

Expedierea lucrărilor împreună cu talonul de participare completat și lipit pe spatele lucrării, se va face la adresa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Bulevardul Mărăști, nr. 20 A, sector 1, București, cod 011468. Lucrările și taloanele anexate pentru concursul de literatură și jurnalism sportiv pot fi transmise și pe adresa de email: maria.baleanu@cosr.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și