Ce știm până acum despre noul model

Cei de la Apple au venit cu câteva schimbări pentru noua generație de iPhone. Este vorba de schimbări care țin de partea de soft. Cea de design va fi doar ușor modificată.

În mod sigur noul iPhone 13 o să aibă un procesor mult mai rapid și o baterie cu o durată de viață mult mai mare. În ceea ce privește designul, singura modificare va fi la cameră. Ea nu o să mai iasă în relief ca la modelele anterioare, ci o să fie acoperită de un perete de sticlă.

Totodată, cum generația de iPhone 13 Pro presupune o cameră mai performantă, grosimea peretelui de sticlă ar putea fi un pic mai mare. O să fie și mai multe moduri de fotografiere, iar zvonurile ne mai spun că o să poți să-ți faci un selfie din modul video.

Totodată, o să ai și un nou mod pentru fotografiile pe timp de noapte. Printre altele, noul iPhone 13 o să aibă memoria îmbunătățită. După mai multe critici pe această temă venite din spațiul public, telefonul o să aibă și o memorie de 1TB.

În plus, noua generație o să aibă și tehnologie cu suport prin satelit. Asta ca să poți comunica mai repede prin mesaje.

Cât va costa noul telefon și ce alte lansări au mai pregătit cei de la Apple

Prețul o să crească mai mult la această generație comparativ cu telefoanele anterioare, iar acest lucru este din cauza problemelor pe care le-au întâmpinat pe lanțul de aprovizionare cu chip-uri. Totuși, experții spun că acest lucru nu o să le afecteze cota de piață, iar asta se datorează clienților care plătesc deja pentru calitatea materialelor sau pentru că deja au investit în ecosistemul creat de cei de la Apple.

La evenimentul de lansare este așteptat noul Apple Watch Series 7. Modelul o să aibă o baterie mai durabilă, dar și opțiuni pentru monitorizarea nivelului de glucoză sau a temperaturii din corp. Pe lângă ceas e așteptată și noua generație de căști AirPods. Primul lucru schimbat este bateria care o să dureze mai mult, dar și design-ul care o să fie mai în linie cu modelul căștilor AirPods Pro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și