-Mediate, reprezinta cele comune medicinei ultimului secol ,baza este pe examenele de laborator, rodiografii, tomografii, electrocardiograma, eltroencefalograma, etc.Dintr-o elaborare a tuturor informatilor se ajunge la o sinteza diagnostica si apoi se prescrie o anumita terapie.

- Nemediate, reprezinta sistemele reflexogene,de unde informatia transmisa de semn si de reflex reprezinta tot odata diagnosticsi , manipularea reflexului, terapie. In plus sistemele resp[ective nu au limite si contra indicatii deoarece nu se bazeaza pe raspunsuri ale corpului fizic ci se face un dialog cu organismul si , prin acesta , cu straturile psiho-spirituale.

Ca legi fundamentale ale sistemelor "nemediate"(inclusiv iridiologia si a tuturor microsistemelor) putem enumera :

1.Exteriorul reprezinta interiorul - reflecta ca microsistemele holografice reprezinta afectiuni interne.

2. Particularul exprima generalul -astfel se rezuma legea universala a analogiei: totul in univers se reproduce dinamic prin conlucrarea a doua forte polare yin, centrifuga, si yang, centripeta.

In baza acestei legi, omul reprezinta universul, asa cum irisul reprezinta in acelesi timp si omul si universul.

3. Particularul exterior exprima particularul interior - demonstreaza cum microstructura holografica a organismului reprezinta particularul extern senzorial, o manifestare a unui organ intern sau a unui particular intern , de care este legata o manifestare externa si o deschidere somatica ,ca de exemplu : nasul, particular senzurial extern, reprezinta plamanul particular intern, etc.

Relatiile fundamentale de simetrie se reprezinta astfel :
1 . sus-jos;
2. fata - spate;
3 . exterior - interior .


Aceasta inseamna ca o afectiune de sus poate avea urmari in jos , la fel din fata in spate si din exterior in interior .

Pe aceste baze se azeaza regulile chinezesti :
1 . mama-fiu ;
2 . yin - yang ;
3 . sot - sotie ;
4 . miezul noptii - miezul zilei .

Regula mama - fiu reprezinta crculatia energetica a meridianelor , sas ca daca un meridian are o incetinire energetica , se poate tonifia precedentul si atenua urmatorul ; invers , in cazul unui blocaj cauzat de un exces energetic se atenueaza meridianul precedent si se tonifica urmatorul .

Regula yin- yang face ca tonifierea unui meridian yang sa stimuleze si geamanul yin si in sens contrar .

Regula sot - sotie sunt pulsurile radiale chinezesti si arata faptul ca o impulsionare a organelor sau functiilor care se afla in interactie omologa cu impulsurile , da un raspuns sinergetic .

Regula miezul nopti - miezul zilei se refera la ritmul orar energetic careia organele yin in opozitie orara fata de organele yang se influienteaza reciproc .


Iridologie, Biofotinică și Quantum.
Analizele deficiențelor și dezechilibrelor organice umane.

Clinica Sighetu Marmației
Iridolog Daniel S.
Telefon 0740 337 759

Viziteaza si pagina noastra pe Facebook
Facebook / Iridologie-Maramures

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și