Conform vasiledale.ro, spargerea ar fi fost comisă la adăpostul întunericului într-un imobil de pe str. Vălenii Şomcutei.

Camere de supraveghere amplasate în gospodăria unui localnic au surprins momentul spargerii însă identitatea făptaşilor nu a fost încă stabilită. Din casa respectivă hoţii au plecat cu 118.250 de euro şi 124.300 de lei.

Se pare că bărbatul în vârstă de 44 ani îşi ţinea banii în cas într-o ucutie de plastic, el fiind administrator unei societăţi comerciale din Germania. Este puţin probabil ca fapta să nu fi fost comisă la pont.

Poliţia au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, ancheta fiind coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

ACTUALIZARE

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 23 august a.c., polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați telefonic de către un bărbat de 44 de ani din oraș, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința acestuia și ar fi sustras 118.250 de euro și 124.300 de lei.

Având în vedere cele sesizate, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiștii din Șomcuta Mare, ai Serviciului de Investigații Criminale și un tehnician criminalist, în vederea efectuării de investigații.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și