În dimineaţa zilei de 23 decembrie a.c., reprezentanţi ai Jandarmeriei Maramureş, însoţiţi de preotul unităţii, s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, unde, celor 12 copilaşi le-au adus un zâmbet pe chipuri şi puţină bucurie, în pragul Sărbătorilor de iarnă, prin cadourile oferite, constând în dulciuri.

Pentru a întări convingerea copiilor colegilor jandarmi care nu se mai află printre noi, că nu au fost uitaţi şi pentru a uşura puţin efortul financiar necesar pentru sărbătorirea aşa cum se cuvine a Praznicului Naşterii Domnului şi a Anului Nou, cadrele din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş, au hotărât să contribuie financiar în mod benevol, pentru a sprijini familiile acestora.

Tot marţi 23 decembrie a.c., prin grija reprezentanţilor Jandarmeriei Maramureş, va ajunge la copiii orfani ai colegilor jandarmi, câte un mic cadou, acum în prag de sărbători. Astfel, un număr de 11 copii din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Şomcuta Mare şi Poienile Izei, vor primi ajutorul financiar donat în mod special pentru a le „înveseli” puţin aceste Sărbători de iarnă.

Le dorim atât lor, cât şi tuturor cetăţenilor judeţului Maramureş, să aibă parte de un Crăciun şi un An Nou Fericit!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și