„Ca in fiecare an, la eveniment vor participa sute de tineri liberali din intreaga tara. Ne bucuram ca si in acest an, presedintele Partidului National Liberal va fi prezent la Sighetu Marmatiei pentru a fi alaturi de acesti tinerii liberali. Ii multumim candidatului ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, ca va deschide editia din acest an a Scolii Politice, gestul sau evidentiind inca o data respectul pentru istoria acestui partid, valorile si principiile lui. Evenimentul, care se va desfasura la Sighetu Marmatiei la finalul acestei saptamani, este mai mult decat o scoala politica. Este un moment solemn, un omagiu adus celor care si-au dat viata pentru o tara libera”, a declarat presedintele interimar al PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Evenimentul, devenit deja o traditie, este organizat de Tineretul National Liberal. Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, va participa la deschiderea oficiala a Scolii Politice, care va avea loc la Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 15:00.

Klaus Iohannis, alaturi de alti lideri si membri ai PNL, vor depune apoi coroane de flori la Troita Martirilor din Cimitirul Saracilor, locul unde au fost ingropati numerosi detinuti politici inchisi la Sighetu Marmatiei, printre care si lideri ai PNL din perioada interbelica, unul dintre ei fiind Gheorghe I. Bratianu. Un alt moment emotionant inclus in program il reprezinta vizitarea „Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și