„Mi se pare că soarta lui Zelenski este definitiv pecetluită. Și foarte curând va veni un moment în care mulți oameni, inclusiv în Ucraina, vor pune la îndoială legitimitatea sa. În orice caz, chiar și din punct de vedere juridic, acest lucru va trebui să se facă, iar el va trebui să se justifice cumva. Dar pentru noi, principalul lucru este că trebuie să continuăm operațiunea militară specială [războiul împotriva Ucrainei - n.r.], să ne protejăm și să îndeplinim sarcinile care au fost stabilite inițial”, a declarat Peskov, în cadrul Peskov într-un interviu acordat emisiunii TV „Moscova. Kremlin. Putin”, potrivit Ukrainska Pravda.

„Occidentul colectiv plus unu”
Mai mult, purtătorul de cuvânt al lui Putin a adăugat că „panica este în creștere de partea ucraineană pe linia frontului”, susținând că deține „informații de primă mână”.

„Este foarte important pentru noi să menținem ritmul și să nu ne oprim”, a spus el.

Peskov a mai afirmat că „cealaltă parte”, pe care a descris-o ca fiind „Occidentul colectiv plus unu”, va testa Rusia „ca pe o provocare”. „Principalul lucru pentru noi este să nu arătăm această «slăbiciune»”, a adăugat el.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și