Noua conducere a BIROULUI TERITORIAL Maramureș al SNPPC are următoarea componență:

- PRESEDINTE - PALAGI SILVIU ;
- PRIM-VICEPRESEDINTE - GASPAREL OVIDIU ;
- VICEPRESEDINTE - ULICI GHEORGHE ;
- SECRETAR - BLEDEA OVIDIU ;
- DELEGAT S.P.F. SARASAU - MAROCICO VASILE; DELEGAT S.P.F. SIGHET - REDNIC FLORIN; DELEGAT S.P.F. VALEA VISEULUI - IURAK IOANA; DELEGAT S.P.F. POIENILE DE SUB MUNTE - MARICIUC MARIANA; DELEGAT S.P.F. VISEU DE SUS - TRIFOI STELICA .

Delegația Biroului Executiv Central al SINDICATULUI NATIONAL AL POLIȚIȘTILOR ȘI PERSONALULUI CONTRACTUAL (SNPPC) din Ministerul Afacerilor Interne este alcătuită din:

- PRESEDINTE - ZELCA VASILE;
- VICEPRESEDINTE (POLITIA DE FRONTIERA) - IONESCU MARIUS;
- VICEPRESEDINTE (POLITIE) - ZLAT MIHAI;
- SECRETAR GENERAL - CÂRLAN NICOLAE.

Delegația a desfășurat activități sindicale, în perioada 05.04.2022 - 10.04.2022, la structurile aflate pe raza judetului Maramures ale Politiei de Frontiera, Politiei, Centrul pentru refugiați și azil din localitatea SOMCUTA MARE si intalnire de lucru cu presedintele filialei CARTEL ALFA MARAMURES - HOSSU FLORIN.

Însoțiți de membrii Biroului teritorial si delegatii de la fiecare structura, delegatia S.N.P.P.C. s-a deplasat in teren, unde au avut loc intalniri, expuneri, prezentari si au cunoscut real problemele cu care se confrunta membrii de sindicat - ofiteri, agenti, personal contractual din cadrul Politiei de Frontiera.

Au fost facute vizite de lucru in PUNCTUL DE TRECERE AL FRONTIEREI DE STAT SIGHET, unde seful de sector si seful de punct au prezentat situatia operativa, s-au purtat discutii cu personalul de serviciu , cu personalul structurilor de cooperare, politistii din structura FRONTEX, au vizitat corturile de triere refugiați si au asistat la implementarea procedurilor de lucru.

Delegatia SNPPC, impreuna cu membrii B.E.T. SNPPC SIGHET, a fost primita de conducerea I.T.P.F., unde au fost purtate discutii, au fost prezentate problemele cu care se confrunta politistii de frontiera si personalul contractual (probleme aduse la cunostinta prin intermediul conduceii BEX si de B.E.T. SATU MARE si B.E.T. SUCEAVA), iar conducerea inspectoratului a detaliat cauzele acestora, situațiile cu care se confrunta in vederea desfasurarii corespunzatoare a activitatilor si misiunilor.

Delegatia BEX a luat contact cu presa din Maramures , căreia i s-au prezentat problemele constatate si s-a raspuns la toate intrebarile adresate.

Delegatia BEX a desfasurat activitati sindicale și la structurile Politiei Române de pe raza judetului , fiind insotita de conducerea B.E.T. SNPPC din IPJ MARAMURES - PRESEDINTE RATIU SORIN.

De la MARAMURES , delegatia s-a deplasat in judetul Suceava , unde, in prezenta conducerii B.E.T. SUCEAVA - PRESEDINTE ROMAN COSTEL , au desfasurat activitati sindicale la Centru de Refugiati Radauti , Punctul de trecere a frontierei Siret si au vizitat tabara mobila pentru refugiati de la Siret.

Conducerea B.E.T. SIGHETU MARMATIEI multumeste membrilor de sindicat , politistilor neafilati la sindicat , care au dorit sa asiste la aceste actiuni , conducerii I.T.P.F., B.E.T. - I.P.J. Maramures , conducerii vechiului B.E.T., presedintelui Cartel Alfa filiala Maramures, parintelui paroh al bisericii Sfantul Stefan cel Mare din incinta I.T.P.F., reprezentantilor presei din Maramures si delegatiei BEX a S.N.P.P.C.!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și