Salarii brute lunare de până la 2.800 de euro pentru un român la Consiliul Europei de la Strasbourg

Consiliul Europei angajează la Strasbourg un român pe postul de court support assistant (grad B1-B2).
Candidatul ideal căutat de recrutori a absolvit cel puţin liceul şi o specializare în studii administrative şi/sau de secretariat, are cel puţin doi ani exerienţă în activităţi de secretariat, are cunoştinţe excelente de limba română, are cunoştinţe foarte bune ori de engleză, ori de franceză, şi ştie la nivel elementar şi o a doua limbă străină oficială a Consiliului Europei.
Candidatul potrivit pentru acest post este integru, discret, responsabil.
Salariile brute oferite de Consiliul Europei pentru acest post variază între circa 2.500 de euro şi 2.800 de euro lunar pentru candidaţii necăsătoriţi, în vreme ce pentru cei căsătoriţi şi/sau cu copii, salariile brute lunare sunt cuprinse între 2.600 de euro şi 3.000 de euro.
Candidatul selectat pentru acest post va primi şi o indemnizaţie de expat de 10% din salariu şi va avea 32 de zile de concediu pe an.
3 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii brute de până la 2.800 de euro pe lună pentru bucătari în Anglia

O firmă de recrutare caută 50 de români dispuşi să muncească pe posturi de bucătar (commis, demmis, chef de partie, sous chef, head chef) în hoteluri şi restaurante de top din Anglia.
Recrutorii caută candidaţi cu minimum doi-trei ani în postul pentru care vor să aplice, care au mai lucrat în restaurante de top, în hoteluri de patru-cinci stele, pe vase de croazieră. Candidaţii care aplică pentru posturi precum commis, demmis chefs trebuie să aibă cunoştinţe elementare de limba engleză, în vreme ce pentru celelalte posturi vacante se caută români care au cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză.

Angajatorii ofertează candidaţii cu contracte de muncă pe perioadă de un an, program de muncă de cel puţin 40 de ore pe săptămână, munca suplimentară plătită suplimentar şi le asigură cazarea şi masa celor selectaţi.

Salariile brute anuale oferite pornesc de la 14.000 lire sterline şi ajung la 28.000 de lire sterline.

Urmăriți întregul articol pe economica.net, dând clic pe SURSA articolului.


Preluare: economica.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și