La tragerile loto de duminica, 9 iunie, Loteria Romana a acordat 37.352 de premii in valoare totala de peste 2,8 milioane lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 39,2 milioane lei (peste 8,6 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de 731.400 de lei ( peste 161.724 de euro).

In urma tragerii Joker de duminica, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 227.676 lei iar la Noroc Plus, la aceeasi categorie, se inregistreaza un report in valoare de peste 59.388 lei.

La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 79.900 de lei iar la Super Noroc, la aceeasi categorie, reportul este de peste 61.780 lei.

ATENTIE
Cu privire la site-urile care posteaza diverse informatii legate de institutia noastra (Loteria Romana SA, n.r.), precum si cele care pretind ca ofera jucatorilor posibilitatea de a juca on-line la jocurile organizate si administrate de C.N. "Loteria Romana" S.A. facem urmatoarele precizari:

Site-urile oficiale ale C.N. "Loteria Romana" sunt www.loto.ro si www.pariloto.ro. Prin urmare, C.N. "Loteria Romana"” S.A. nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la informatiile postate pe oricare alt site care foloseste date care au legatura cu institutia noastra (sigle de joc, rezultate trageri, comunicate de presa, scheme de joc, preturi variante de joc s.a.).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și