Vladimir Putin spune ca "Utilizarea oilor românești este un atac dur la siguranța Rusiei" și ca urmare v-a scumpii prețul la gaze pentru toată Europa.

Coreea de Nord se simte lezată că România i-a luat-o înainte, dar Kim Jong-un a promis că în cel mai scurt timp v-a produce oi cu rază medie și lungă de acțiune.

La aflarea incidentului, ISIS a trimis scrisori și înregistrări video în toate colțurile lumii prin care revendică atacul asupra vasului militar rusesc: "Oile au intrat în organizația noastră cu 6 luni înainte de atac. Este o schimbare de strategie. Ne-am săturat să folosim oameni și camioane. Am trecut la oi și vapoare."

În această dimineață, China a făcut un anunț care a șocat întreaga planetă. În 2019 v-a lansa prima misiune spațială pe Marte cu echipaj format în totalitate din oi românesti contrafăcute.

Viktor Orban a declarat ieri într-o conferință de presa ca oile sunt ungurești pentru că ei au fost primii pe teritoriul actual al României.

Mariuca Ieftimie, o măicuță de la Manastirea Oaia Sură din Suceava, a relatat că aseară a apărut chipul a trei oi pe un copac din grădina mănăstirii și că invită pe toți românii să viziteze mănăstirea ca să pupe copacul. "Cu ocazia zilei de 1 Mai avem și reducere de 10% la taxa de pupat", a mai adăugat maicuța.

Iulia Albu a încept să mergă la sală de sport și trage tare de haltere pentru că se pregătește de următoarea apariție senzațională în public, când v-a purta în brațe o oaie.Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și