Aurelia Minodora Moldovan, in varsta de 64 de ani a fost data disparuta de familie in data de 19 octombrie. Femeia se intorcea cu trenul de la rude. Si-a sunat sotul din tren si i-a spus ca este bine, dar de atunci nu a mai stiut nimic de ea.

"Este mama mea! A dispărut sâmbătă noaptea, 19 spre 20 octombrie 2013, pe ruta Câmpia Turzii - Alba Iulia, din trenul accelerat Dej – Timişoara! Nu a ajuns acasă până acum! Orice informaţie ne poate fi de ajutor. Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să anunţe postul de poliţie cel mai apropiat sau la nr unic 112! Numele ei este MOLDOVAN MINODORA, Dori pentru toţi cei care o cunosc, şi are 64 de ani. Vă mulţumesc din suflet! Dumnezeu să ne ajute s-o găsim!” Acesta este anunţul postat pe facebook, în data de 23 octombrie, de fiica femeii dispărute. Însoţea o fotografie cu cartea de alegător a mamei ei. Postarea a avut peste 42.000 de share-uri. Femeia dispărută a fost găsită ieri, lângă o cale ferată din apropierea Aiudului.

Femeia de 64 de ani a dispărut din tren într-o noapte de sâmbătă spre duminică. Ieri după amiază, tot într-o duminică, resturi din trupul femeii au fost descoperite, întâmplător, de un localnic din Aiud, lângă terasamentul căii ferate, pe raza localităţii Miraslău, în locul numit Toanele Decii. Omul a sunat imediat la 112.


Preluare: 7est.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și