Descoperirea macabră a fost făcută în această dimineaţă de un localnic care se afla în zona cimitirului. Acesta a zărit cadavrul unui bărbat agăţat de creanga unui copac din ţinţirim. S-a apropiat să vadă ce s-a întâmplat după care a cerut ajutorul organelor de poliţie prin 112.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul acestuia. În schimb, Poliţia a demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. La examinarea exterioară a cadavrului, organele de poliţie nu au găsit urme de violenţă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de către specialiştii de la Medicină Legală şi transportat la morga spitalului din Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Sătenii susşţin că în ultimii ani bărbatul avea un comportament ciudat. În plus, aceştia susţin că individul a mai vrut să îşi ia viaţa de câteva ori. Acesta locuia cu sora lui, nefiind niciodată căsătorit, şi avea în jur de 70 de ani. Totuşi, localnicii au rămas surprinşi când au auzit că bărbatul şi-a luat viaţa tocmai în cimitir.

„Cu siguranţă acest bărbat avea probleme psihice. Nu este pentru prima oară când s-a gândit la sinucidere. A mai încercat de câterva ori să se omoare, dar nu a reuşit. De data aceasta, s-a spânzurat de creanga unui copac din cimitir. Cred că a făcut asta în timp ce se întorcea din sat spre casă. Pentru a ajunge acasă, bărbatul trebuia să treacă pe aleea din cimitir. Chiar aici s-a produs nenorocirea. Unii spun că acesta a fost găsit îndoit de picioare pentru că era creanga prea joasă. Pur şi simplu s-a lăsat în greutate” a declarat primarul comunei Bârsana petru Cudrici. Acesta susţine că în ultimii ani nu au mai fost înregistrate astfel de evenimente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și