În data de 9 mai la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare s-a dispus arestarea preventivă, pe timp de 30 zile, a inculpatului S.I.J., recidivist, cercetat sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de furt calificat. Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă în sensul că inculpatul la data de 28.12.2012, în jurul orei 09:44, s-a deplasat pe Bd. Independenţei nr. 4A din Municipiul Baia Mare şi a intrat în localul SC Flanmilo SRL – Pizzeria Croco, de unde a sustras un laptop, cauzând un prejudiciu de 2000 lei.

La data de 30 martie 2014 inculpatul s-a deplasat pe str. Garibaldi din Municipiul Baia Mare şi a pătruns în curtea imobilului nr. 15 şi ulterior pe uşa de acces a locuinţei neasigurată, de unde a sustras o poşetă cu suma de 70 lei. De asemenea, la data de 28.04.2014, inculpatul s-a deplasat din nou pe str. Garibaldi din Municipiul Baia Mare şi a pătruns în curtea imobilului nr. 15 şi ulterior pe uşa de acces a locuinţei neasigurată, de unde a sustras o verighetă din aur, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.

Inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunilor reţinute în sarcina sa. Situaţia juridică a inculpatului îl prezintă pe acesta ca fiind recidivist. Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie, inculpatul nu a formulat contestaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și