În 28 aprilie, o femeie a sesizat poliţia reclamând furtul unui telefon mobil din incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Gheorghe Bilaşcu din Baia Mare. Poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate în locaţie, şi au identificat o femeie în vârstă de 45 de ani din Baia Mare de la care poliţiştii au şi recuperat telefonul şi l-au restituit păgubitei.

Pentru furt calificat sunt cercetaţi în stare de reţinere doi băimăreni şi un bărbat din comuna Sânpaul, judeţul Mureş. Aceştia împreună cu un alt bărbat (cercetat în libertate) au pătruns prin efracţie în hala de producţie şi îmbuteliere a unei societăţi comerciale situată pe strada Vasile Lucaciu din municipiu şi au sustras bunuri în valoare de 5000 lei. Cele patru persoane cercetate de poliţişti au vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani.

Un minor în vârstă de 14 ani este cercetat de poliţişti pentru comiterea a cinci furturi din societăţi comerciale şi a unei tentative la furt calificat. Acesta, în perioada decembrie 2013 - februarie 2014, a sustras 800 pachete de ţigări, băuturi alcoolice în valoare de 1000 de lei şi un telefon mobil, în trei cazuri acţionând împreună cu alţi doi minori în vârstă de 15 ani.

Doi tineri băimăreni în vârstă de 19 şi 20 de ani au fost identificaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Ei au sustras băuturi alcoolice dintr-un magazin situat pe Bulevardul Unirii, profitând de neatenţia vânzătoarei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Un alt furt soluţionat de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni a fost sesizat în 10 aprilie, partea vătămară reclamând că i-au fost demontaţi şi sustraşi doi pereţi exteriori din lemn şi tabla de pe acoperişul unei case de vacanţă situată pe strada Lacului din municipiu. Prejudiciul reclamat este în valoare de 8000 de lei. Pentru această faptă este cercetat un băimărean în vârstă de 33 de ani, la domiciliul căruia poliţiştii au găsit o parte din materialele sustrase.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și