Astfel, in sedinta Biroului Permanent Judetean al PSD Maramures de vineri, 10 octombrie, executivul partidului a aprobat adeziunea de intrare in PSD a edilului din Salsig, Florian Lucian Luca, dar si a primarului Valentin Pop, edil al comunei Campulung la Tisa, alaturi de consilierii locali Vasile Durus, Emil Havrics, Nicolae Cornel Veres.

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramuresa declarat ca social-democratii sunt deschisi fata de noii membri care isi doresc sa se alature unei echipe competente si profesioniste.

”In cadrul organizatiei locale Sisesti s-a aprobat adeziunea de primire in PSD a primarului comunei, Ioan Mircea Tentis, precum si a consilierilor locali Buciuc Vasile Gheorghe, Petre Cristian Sisestean, Gabriel Petrica Goloman, Victor Gheorghe Salajan. S-a aprobat si adeziunea de primire in Partidul Social Democrat, in cadrul organizatiei locale Dragomiresti, a viceprimarului orasului Dragomiresti, Mihai Fitigau. La Miresu Mare au ales sa treaca in PSD Maramuresconsilierii locali Sorin Buciuman, Gheorghe Farcasanu, Vasile Marginas”, a aratat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Un alt edil care a trecut in tabara PSD Maramures, in cadrul organizatiei locale Oarta de Jos este Pop Bogdan. Si la Recea se intareste grupul PSD format in jurul primarului Pavel Octavian.

Dupa trecerea viceprimarului alaturi de PSD, acum se alatura si consilierul local Liviu Roman. In organizatia locala PSD Girdani s-a aprobat adeziunea si primirea in Partidul Social Democrat a consilierului local Valer Fanatan.

Gheorghe Visovan, viceprimarul din Leordina este un alt reprezentant al administratiei publice locale care a trecut in tabara social-democrata, la fel ca si primarul comunei Sarasau, Ioan Covaci. In cadrul organizatiei locale Valea Chioarului, consilierii locali Mircea Andreican si Ioan Uta au ales Partidul Social Democrat, la fel ca si Gheorghe Tibil, consilier local in Budesti si Ardelean Augustin, consilier in Remetea Chioarului. Si la Bicaz s-au realizat doua transferuri catre PSD, fiind vorba de viceprimarul comunei, Onorel Ioan Bojan si Ionica Mihai Cuc, consilier local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și