În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că tinerii de 22 respectiv 30 de ani din Satu Mare, s-au deplasat în data de 12 mai a.c., din Satu Mare spre locația din Baia Mare, unde se afla parcat autoturismul în cauză.

Tânărul de 22 de ani a pornit autoturismul şi l-a condus până în municipiul Satu Mare, avându-l antemergător pe tânărul de 30 de ani și mergând pe o rută diferită faţă de cea pe care au venit.

La scurt timp după sustragerea autoturismului, cei doi au montat pe autoturism plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice statului francez.

Faţă de aceştia a fost dispusă continuarea urmăririi penale şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aceștia au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureş, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 iunie, să fie prezentaţi Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta, inclusiv recuperarea prejudiciului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și