Polițiștii din Borșa au identificat în trafic pe strada Victoriei din oraș, un tânăr de 21 de ani, care avea montate pe autoturism plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii. Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că acestea au depășit termenul de valabilitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Sâmbătă seara, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au identificat un bărbat de 46 de ani din Bârsana, care a condus un ATV pe D.J. 185. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar ATV-ul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și