Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la centrul medical unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat de 33 de ani din Bicaz cu privire la producerea unui accident în faţa curţii acestuia.

Bărbatul a relatat faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism pe DC 95, în localitatea Ciuta. Acesta, la un moment dat a intrat în coliziune cu un utilaj agricol care era parcat în afara părţii carosabile, iar mai apoi a părăsit locul accidentului.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și