"Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramureş intervine alături de pompierii din Târgu Lăpuş şi echipajele medicale TIM şi EPA SMURD în localitatea Groşii Tibleşului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. Ambele persoane sunt inconştiente şi intubate şi sunt transportate în acest moment la UPU Baia Mare. Celelalte 4 persoane aflate în aceeaşi locuinţă vor fi transportate de către pompieri şi echipajul medical la CPU Târgu Lăpuş pentru monitorizare. (...) La locul intervenţiei se află şi echipaje din cadrul SAJ Maramureş", a precizat Oana Alexa Gonczi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat că cele două tinere însărcinate s-ar fi intoxicat după ce partenerul uneia dintre ele ar fi efectuat o dezinsecţie.

"O persoană a sesizat 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri şi se află în stare de inconştienţă. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groşii Ţibleşului, unde au fost identificate două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate. La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj al poliţiei care, din primele verificări efectuate a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecţie. Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a spus Florina Meteş.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și