Din încercarea disperată de a nu trece PMP la PNL, Zetea preda PSD-ul deoarece e mai simplu așa decât să se apuce de lucru în organizații.

Pregătiri de nuntă în politica maramureșeană. Se aud clopotele, se adună nuntașii, iar tartorii de la PSD și PMP, adică Gabriel Zetea și Lucian Morar, își pun hainele cele noi pentru a mărita cele două filiale. Nu ne miră acest fapt, căci să ne aducem aminte cât de bine au colaborat cei doi pe parcursul ultimului mandat al PSD-istului în fruntea CJ Maramureș.

Prin județ, lucrurile nu sunt tocmai roz. Primarii socialiști din Maramureș sunt nemulțumiți de o nouă încercare eșuată de-a lui Zetea de a resuscita partidul prin absorbția PMP-ului. A mai încercat să predea partidul în mâinile altui lider, însă nu i-au ieșit calculele (vedeți alianța cu Cherecheș de la alegerile locale). Noi o spunem clar! Dacă trupa PMP-istă trece la PSD, aceștia vor prelua puterea!

Lucian Morar primește un vicepreședinte la CJ Maramureș din 2022 în locul Usr-istului Trufan, pupă și funcția de președinte executiv al PSD Maramureș, iar Gavra va candida la primăria Baia Mare din partea trandafirilor roșii. Să nu mai spunem de faptul că localitățile vor fi pur și simplu preluate de PMP Maramureș, o organizație bine pusă la punct în teritoriu. În tot acest timp, pe margine vor sta cei care i-au dus trena lui Zetea pe drumul către CJ Maramureș și Parlamentul României.

În timp ce ne apropiem de finalul anului 2021, avem un mesaj de transmis către membrii de bază ai PSD Maramureș. Faceți-vă aranjamentele cât mai puteți, căci vin tare din spate cei din PMP, încurajați și susținuți de al vostru Gabriel Zetea. Mai aveți timp până în 2022!


Preluare: emaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și