- 18486 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 101 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3397 pacienți vindecați;
- 236 pacienți internați în spital;
- 10 pacienți internați la ATI, din un pacient intubat;
- 5096 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1808 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 62880 teste efectuate până în prezent;
- 976 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 773 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 94 de misiuni. Cele 114 efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 36 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate patru persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și