- 18667 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 75 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3414 pacienți vindecați;
- 228 pacienți internați în spital;
- 10 pacienți internați la ATI, niciun pacient intubat;
- 5174 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1903 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 63321 teste efectuate până în prezent;
- 985 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 790 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 77 de misiuni.

Cele 83 de efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate.

Au fost utilizate 29 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 60 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și