- 20354 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- o persoană confirmată în ultimele 24 de ore;
- 3838 pacienți vindecați și externați din spital;
- 22 pacienți internați în spital;
- nu sunt pacienți internați la ATI;
- 5934 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 983 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 75915 teste efectuate până în prezent;
- 60 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 932 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot intervenit modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 96 de misiuni. Cele 104 efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 37 mijloace de mobilitate. La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 60 agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și