- 18929 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- 58 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3459 pacienți vindecați și externați din spital;
- 178 pacienți internați în spital;
- șapte pacienți internați la ATI, niciun pacient intubat;
- 5330 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 1671 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 64147 teste efectuate până în prezent;
- 892 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 808 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 79 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 88 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate/izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 32 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost identificate 11 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și