- 20364 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
- două persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
- 3847 pacienți vindecați și externați din spital;
- 17 pacienți internați în spital;
- nu sunt pacienți internați la ATI;
- 5936 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
- 579 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
- 76569 teste efectuate până în prezent;
- 28 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
- 992 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot intervenit modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri şi poliţişti locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 93 de misiuni.

Cele 96 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă care este în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 24 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și agenți economici care nu au respectat măsurile stabilite pe perioada stării de alertă.

Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 40 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și