Sursele noastre susțin că tânărul ar fi petrecut seara precedentă alături de un consătean iar după ce acesta a plecat spre casă nimeni nu mai știe ce s-a întâmplat cu Andrei.

Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic, tânărul fiind decedat de ceva timp. Aceștia au constatat doar decesul. Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă în acest caz. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio. Cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului pentru efectuarea necropsie.

Trebuie să spunem că alte urme de violență nu au fost descoperite la nivelul corpului, însă doar necropsia va putea stabili cauza decesului.

Ce spune I(PJ Maramureș

La data de 4 iunie a.c., la ora 01.51, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un tânăr a fost găsit decedat în curtea locuinței.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui tânăr de 20 ani din comuna Băița de Sub Codru.

La fața locului s-au deplasat două echipaje S.A.J. Maramureș, care, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare, au declarat decesul tânărului.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost descoperite urme exterioare de violență, cu excepția unei urme la nivelul gâtului, creată de o sfoară din material plastic.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea condițiilor concrete și a cauzelor în care s-a produs decesul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și