În data de 18 martie, un bărbat de 44 de ani, a fost identificat de polițiștii din Baia Sprie, după ce a condus un autoturism cu care a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale fără să dețină permis de conducere.
Totodată, o femeie de 56 de ani, a fost identificată de polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, după ce a intrat cu ATV-ul pe care îl conducea în poarta de acces a curții unui imobil de pe raza orașului Dragomirești.

În urma impactului aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că femeia nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Centrul de Permanență Dragomirești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 19 martie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale produs de un conducător auto de 35 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ieri, 20 martie, polițiștii din Sighetu Marmației au identificat în trafic un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autoturism fără să dețină acest drept.

De asemenea, polițiștii din Ocna Șugatag au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism fără să dețină acest drept, prezentând polițiștilor un permis de conducere ce a ridicat suspiciuni privind autenticitatea.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și