În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul nu deține asigurare auto obligatorie, iar inspecția tehnică periodică nu mai este valabilă. De asemenea, s-a constatat faptul că permisul de conducere al acestuia este retras din cauze medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aseară, pe bulevardul Unirii, un alt bărbat de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost interceptat pe bulevardul Unirii. Cu ocazia controlului efectuat și a testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar rezultatul pentru prezența alcoolului în aerul pur expirat a fost de 0,92 mg/l.

Polițiștii din Ulmeni au intervenit ieri, în baza unei sesizări prin S.N.U.A.U. 112, la un accident rutier produs în localitatea Gârdani. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, ar fi efectuat manevra neregulamentară de depășire a unui alt autoturism, condus de o tânără de 29 de ani. În momentul în care tânăra ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers înspre stânga s-a produs impactul între cele două autoturisme.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 29 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima nu a rămas internată sub supraveghere medicală.

În urma testării cu aparatul etilotest a ambilor conducători auto, în cazul bărbatului de 38 de ani a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și