Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Maramureş, Postul de Poliţie Bistra şi poliţişti de frontieră care au desfăşurat activităţi de supraveghere a zonei pentru a identifica persoanele care au făcut uz de armă.

În urma măsurilor întreprinse, pe drumul forestier situat pe Valea Bistrei a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se aflau doi bărbaţi, unul în vârstă de 49 de ani, din Remeţi, iar celălalt în vârstă de 25 de ani, din Săpânţa. La controlul autoturismului, poliţiştii au găsit două arme de vânătoare, ambele aparţinând bărbatului din Remeţi. Cei doi sunt membrii vânători şi sunt autorizaţi pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii de vânătoare dar nu aveau autorizaţie de vânătoare emisă pe fondul de vânătoare nr. 9 ,,Bistra - Petrova”.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă letală fără drept.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și